مشاوره حقوقی رایگان - پشت نویسی چک

با سلام.
بنده چند ماه پیش از روی اعتماد به پسر عموم پشت چکش رو امضا کردم گفت برای خرید قطعات خودروست ولی
الان فهمیدم دروغ گفته و داده دست یکی از طلبکاراش منم از بدهیش خبر نداشتم
حال اگه چک برگشت بخوره و پسرعموم پرداخت نکنه آیا میتونن حکم جلب من رو بگیرن؟
و اگه دارنده چک فقط پیگیری حقوقی بتونه بکنه مجازاتش برای من چه خواهد بود.
من نه شغلی دارم ونه پولی تو حسابمه پدرم خرجیمو میده.
حال اثر حقوقیش برای من با این توضیحات چیه..
متشکرم

پاسخ ها :

محمدرضا جوابی رحمانی

جناب آقای محمدرضا جوابی رحمانی :

دارنده چک میتونه فقط علیه شما یا هر دو شما اقامه دعوای حقوقی بکنه و اگه طرح دعوا نمود میتونه شما رو محکوم کنه ولی میشه با راهکارهایی وقت خرید یا حکم اعسار گرفت

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام
بله برابر قانون چک دارنده چک میتواند علیه صادر کننده و ظهرنویس (شما) طرح دعوی کند و اینکه تمکن مالی ندارید میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط دهید
و شما هم علیه پسرعموتون طرح دعوی نمایید