مشاوره حقوقی رایگان - ارش دیه

سال گذشته با وسیله نقلیه شخصی تصادف کردم و چشم چپ دختر 8 ساله من به علت باز شدن کیسه هوا و برخورد با سمت چپ صورتش آسیب دید و مرکز شبکیه چشمش سوراخ شد و به شبکیه چشمش آسیب جبران ناپذیر خورد بصورتی که بعد از جراحی دید چشم چپ 20 درصد هست بطوری که با عینک هم اصلاح نمی شود در حال حاضر پزشکی قانونی ارش دیه ای که زده از یک درصد تا ده درصد هست ، خواستم بدونم بر چه اساسی این ارش توسط پزشکی قانونی تعیین شده و اینکه جراحاتی که در زمان تصادف داشته که در معاینه توسط دکتر معالج گزارش شده ، پزشکی قانونی در این ارشی که تعیین کرده لحاظ کرده یا خیر ؟
و اینکه امکان اعتراض به ارشی که پزشکی قانونی تعیین کرده هستش ؟ اگر هست از چه طریقی امکان پذیر هست ؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، به گواهی پزشکی قانونی اعتراض ودرخواست کمیسون. پزشکی قانونی را بنمایید