مشاوره حقوقی رایگان - رهن ماشین

سلام من تیبا خود را به مبلغ 48 میلیون در رهن گذاشته ام و میخوام الان به نام کسی دیگه بکنم بخاطر کی که از من بخاطر سود شکایت کردن ایا میشود به نام کسی دیگه بکنم ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با حفظ حقوق مرتهن میتونید به نام دیگری منتقل کنید البته منظور شما از رهن گذاشتن رو‌متوجه نشدم چون ماشین رو نه بانک و نه جایی بعنوان رهن قبول نمیکنه و در سند هم رهنی بودن قید نمیشه در هرحال نقل و انتقال مانع از حقوق مرتهن نمیشه برای توضیح مفصل تر و راهنمایی و مشاوره بیشتر میتونید تماس بگیرید