مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران

با سلام و ادب.
احتراما اینجانب مدت 10 سال در اداره زندان ها مشغول به خدمت می باشم که چند سال به صورت قرارداد ساعتی کامل ( 175 ساعت ) با خود اداره زندان ها و یک سال به صورت شرکتی مشغول به خدمت می باشم. پدرم نیز 30 سال در اداره زندان ها مشغول به خدمت بوده و نزدیک 4 سال می باشد که بازنشسته شده است. الان نزدیک 60 سال سن دارند. بنده تنها پسر ذکور خانواده هستم. با سوال از نیروی انسانی سپاه منطقه پدرم 4 ماه سابقه جبهه ثبت شده دارد و نزدیک 20 روز هم که در زمان آتش بس بوده برای او ثبت نشده است. الان تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران به بنده تعلق میگیرد؟ چی کار کنم که بتونم از این سهمیه استفاده کنم؟ با توجه به محیط سخت و طاقت فرسای زندان ها، آیا امتیازی بابت کسری جبهه پدرم به من تعلق میگیرد؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.