مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه حضور در جبهه

سلام خسته نباشین پدرم در زمان جنگ جز کارمند دولت بود و راننده بود و از زمان شروع جنگ تا پایان به صورت ماموریت افراد را به مناطق جنگی میبرد و زخمی ها را به بیمارستان های شهرها و ماهها در مناطق جنگی حضور داشت به عنوان راننده از طرف دولت
سئوالم اینه که آیا پدرم که به شکل مأموریت به مناطق جنگی بوده جز داوطلبین حضور در جنگ محسوب میشه یا نه

پاسخ ها :

سابقه حضور در جنگ حضور در جبهه جبهه