مشاوره حقوقی رایگان - سنوات ارفاقی جانبازان

باسلام و دعای خیر
1- کارمند رسمی با 30سال بیمه پردازی
2- جانباز 5درصد ماده 87 قانون خدمات رسانی به ایثارگران می باشم.
3- 15(پانزده) ماه حضور داوطلبان (بصورت بسیجی) در مناطق جنگی و عملیاتی حضور داشتم.
برای بازنشستگی با استفاده از قانون جانبازان (آخرین حکم کارگزینی) به سازمان تامین اجتماعی شعبه 22 تهران مراجعه نمودم. ولی عنوان کردند آخرین حکم کارگزینی مربوط به جانبازان 20الی40درصد می باشد. درحالیکه قانونگذار سنوات ارفاقی را منوط به داشتن 20 درصد به بالا تشخیص داده است.
خواهشمندم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

باداشتن قانون استنادی وسایرمدارک به دفترمراجعه فرمایید09121022422ظریفی