مشاوره حقوقی رایگان - ایست و بازرسی

سلام. برادر من رو به جرم حمل مشروبات الکلی دستگیر کردن. البته مشروب توی کیفش و در صندوق عقب ماشین قرار داشت. مامور خودش صندوق رو باز کرد و کیف رو هم خودش باز کرد. ایا این کارش تعرض به حریم شخصی نبود؟ نمیشه تو دادگاه نیروهای مسلح از ایشون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ایا صندوق جزو حریم شخصی نیست و برای تفتیش اون نیاز به رای دستور مخصوص دادستان نیست؟
ایا طبق ماده 24 ایین بازرسی مصوب 1378 برای تفتیش وسیله نقلیه نیاز به دستور مخصوص دادستان نیست؟