مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام
خانم بنده سیاهه جهاز ندارد و خود فامیلاشون یه چیزی امضا کردند و آوردن در صورتی که من‌ امضا نکردم اما بنده همه جهاز آن را تحویل داده ام منتهی بنده فرش ماشینی آن را که قیمت نو آن حدود سه میلیون است به دلیل مشکل مالی فروخته ام‌ و در دادگاه‌ گفته ام مال خودم است و فروخته ام سوالم اینکه اگه ثابت بشه فرش واسه ایشونه آیا خانومم میتونه به جرم خیانت در امانت از بنده شکایت کنه؟
آیا فقط مبلغ ریالی فرش را از من‌ میگیرند؟
من رفتم فرشو پس‌ گرفتم از خریدار آیا میتونم‌ اگه محکوم شدم خود فرشو پس بدم؟
اگه خود فرشو پس‌بدم قبول میکنن از من؟ یا چون گفتم فروختم از من به عنوان خیانت در امانت میتونه شکایت کنه؟
آیا به عنوان‌ فروش مال غیر میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما چون جهیزیه تحویل شما نشده تا بطور امانی نگهداری و بعدا به همسرتان مسترد کنید و اصولا جهیزیه مورد استفاده و تسلط زوجه می باشد فلذا رابطه امانی برقرار نمی باشد تا بتوان گفت مصداق خیانت در امانت باشد ولی امکان فروش مال غیر وجود دارد