مشاوره حقوقی رایگان - پیام رای صادر شد

عرض ادب و سلام. بابت نفقه فرزندی از من شاکی بودن. فکر کنم دیگر مراحل تموم شده و قسط بندی شده ماهی 600 هزار تومان. چون من شهرستان هستم برای واریز پول گفتن باید بیای ملارد شماره حساب بدیم واریز کنی. برای همین با مسئول اجرای احکام صحبت کردم گفت 2 ماهی یک بار بیا. 13 به 13هم وقتش هست. امروز پیام اومد در شعبه 2 خانواده ملارد رای صادر شد. باز هم مشکلی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.در سامانه ثنا خودتان‌ بفرمایید ببینید متن رای صادره بابت چه موضوعی بوده است.