مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون اجازه یکی از وراث

با سلام. یک آپارتمان داریم میخواهیم بفروشیم مال پدر خدا بیامرزم است. برادرم برای فروش آن مخالف است و حاظر نیست سهم من را بدهد و حتی سند خونه رو برداشته و برده است. چی کار باید بکنم؟ چطوری باید حق و حقوقم رو بگیرم؟ ضمنا برگ انحصار وراثت رو هم گرفتم و حتی مالیات بر ارث هم پرداخت شده است. میشود من را راهنمایی کنید و این که چقدر زمان میبرد تا بتوانم حق و حقوقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، دادخواست تقسیم ترکه زا تقدیم دادگاه نمایید، دادگاه دستور فروش زا صادرو به مزایده گذاشته میشود تا شخصی آن زا بخرد،

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام برای تقسیم اول باید به اداره ثبت و اگر قابل تقسیم‌نبود به دادگاه‌مراجعه کنید