مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت طلبکار درب منزل

سلام، خسته نباشید. من از یکی طلب داشتم زنگش زدم گفت بیا در خونه تا طلبت رو بدم. من هم رفتم. فردای آن روز وقتی رسیدم ماشین رو پارک کردم و رفتم. ایستاد درب خونه فحش دادن به من و من رو تحریک کردن و من هم فحش دادم. از لحظه فحش دادن به من فیلم گرفت. رفته از من شکایت کردم مزاحمت ملکی. من هم از او شکایت مطالبه وجه کردم. در شورای حل اختلاف گفت که من پرونده اون جا رو ببنده تا این هم رضایت بده. من قبول نکردم و پرونده من حکمش اومد و محکومش کردن به پرداخت بدهی. حالا پرونده اون رفته دادسرا. حالا چی میشه من رو محکوم میکنن؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله ولی باداشتن وکیل تخفیف زیادوجریمه میتوان براتون بگیرم.ظریفی09121022422