مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. من از یک نفر سفته سفید گرفتم که کد ملی خودش روی سفته هست و سفید امضا و اثر انگشت هم دارد ولی مطمئن نیستیم که امضا و اثر انگشت مال خودشون هست. آیا میتونم ازشون شکایت کنیم و هر مبلغی رو با دست خط خودمون بنویسم و سفته رو پر کنیم؟
اگر سفته رو به یک نفر دیگر واگذار کنم، آیا نیازی هست که خودم از طرف شکایت کنم یا از کسی که سفته رو بهش واگذار کردیم باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سو استفاده از سفید امضا جرم است در قالب مطالبه مطرح و سفته سفید امضا را به عنوان دلیل و شاهد ارائه کنید