مشاوره حقوقی رایگان - برای تکمیل مدارک دال بر عدم 1 سال سابقه چه کنم

با سلام
اردیبهشت 99 با دستور کارفرما تعدیل نیرو صورت گرفت و من نیز جزو آن ها بودم و خرداد به کار برگشتم .
مهر ماه دادخواست بیمه بیکاری دادم و با نقص مدارک به دلیل عدم 1 سال سابقه مواجه شدم (چون اردیبهشت کار نکردم پس حقوق و حق بیمه ام پرداخت نشده) اکنون پرداخت حق بیمه این ماه توسط کارفرما ممکن است ؟ در صورت مثبت بودن چه اقدامات و مدارکی لازم است ؟ فیش حقوقی به دلیل عدم انجام کار در ماه مذکور موجود نیست

پاسخ ها :

نقص مدارک برای دریافت بیمه بیکاری سابقه بیمه برای بیمه بیکاری بیمه بیکاری بیمه