مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام و عرض خسته نباشد من دوسال پیش که سنی حدود نزدیک 18 داشتم در مسیر تهران مشهد در یکی ایستگاهای نزدیک تهران سر قضیه شوخ منو دوستم در دستشویی ها من قصد شوخی داشتم وگفتم. کسی به صورت پنهانی فیلم بگیر تا یکم دوستم اذیت کنم و منم در دستشویی با دوستم درگیر شدم تا شلوارشو بکشم پایین و هیچ وقت این کارو نکردم و شلوارشو نکشیدم و بعد ول کردیم و وقتی دوستم امد بیرون سر صدا کرد که فیلم پاک کنه بعد مامور که نزدیک ما بود قضیه رو فهمید و مارو به کلانتری برد و بعد از تماشا کردن فیلم مارو کتک زد که دوباره از این کارا نکنم و دوباره چنین کار نکنم و با رضایت دوستم. از من روی یک برگه A4 تعهد گرفت و با دست اسم و کد ملی منو و رضایت دوستمو نوشت که دوباره از این کارا نکنم تمام شد و این قضیه 20 دقیقه بیشتر طول نکشید و نه به والدین تماس گرفتن و نه پرونده تشکیل دادن فقط روی یک برگه اچار دست نویس و نه تایپی تعهد گرفت و الان از این قضیه 2 سال میگذره و من میخام در ارگان دولتی استخدام شه و نامه نوشته برم گواهی سوء پیشینه بگیرم ایا این در گواهی ثبت شده یا نه چون شماره شناسنامه رو نوشت ترسید هم سوء پیشینه ثبت شه ایا این در گوهی سوء پیشینه یا هرچیزی دیگری ثبت میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

محسن سیاوشی

محسن سیاوشی :

استان :

سلام
نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد و هیچ ‌جا ثبت نمیشه فقط بایگانی میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر خیر . حتی در بعضی از موارد اگر شخصی محکوم بشود و به حبس کوتاه مدت برود باز هم سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود