مشاوره حقوقی رایگان - میزان غرامت

سلام و خسته نباشید، در تاریخ 21 اسفند96 تصادف کردم و بیمه نامه موتور از اردبیهشت ماه 96 شروع میشه و من راننده مقصر شدم و نامه پزشکی قانونی به این شرح است: 1سائیدگی(حارصه)کف دست راست2 شکستکی استخوان ترقوه راست که به نحو صحیح التیام یافته است 3بعلت آسیب نسوج نرم پیرامون محل شکستگی و محدودیت حرکتی ناشی از آن در حرکات خم کردن و باز کردن شانه راست نقص عضوی بمیزان هفت درصد(7%)ارزش عضوی اندام فوقانی راست حادث گردیده که ارش آن بمیزان سه و نیم(3/5%) دیه کامل انسان می باشد. درضمن تصادف در تاریخ96/12/21 اتفاق افتاده و نظریه نهایی پزشکی قانونی با توجه به معاینه های مجدد در تاریخ 97/5/28 نظر نهایی داده اند، هر جا رفتم میگن قبل از تصویب قانون بیمه شخص ثالث اتفاق افتاده و چیزی به من نمیرسه، وی وکیل هم گفته بهم غرامت نقص عضو میرسه، میخواستم بدونم با نظر پزشکی قانونی که نقص عضو نوشته آیا بهم در کل دیه تعلق میگیره یا نه اگه هست میزان دیه رو بفرمائید، اگه هم طول درمان شامل میشه اونم بی زحمت بگید، اگه دیه نمیرسه غرامت نقص عضو چقد میشه،ممنونم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما فرمودید مقصر هستید .فلذا چیزی به شما تعلق نمی گیره.یاالله