مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در بورس

سلام من و دوستم با هم تصمیم گرفیتم تو بورس سرمایه گذاری کنیم. من شخصی رو می شناختم که تو کار خرید و فروش سهام بود
دوستم پولش رو واریز کرد به حسابم و من پولش رو به حساب اون شخص سرمایه گذار واریز نمودم. دوستم بعد از مدتی بخاطر کرونا از دنیا رفت. و اون شخص سرمایه گذار هم تو بورس ضرر کرد. الان تکلیف پول دوستم چطور میشه؟
پول از حساب دوستم واریز شده به حساب من و من هم فردای همان روز واریز کردم به حساب سرمایه گذار

پاسخ ها :

سرمایه گذاری در بورس بورس