مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حالت مستی

با سلام، چند شب پیش با ماشین تصادف کردم که مقصر طرف مقابل بود و راننده چون فهمید من مشروب خوردم به مامور راهنمایی و رانندگی گفت که باید تست الکل بگیری ولی مامور راهنمایی و رانندگی زیر بار نرفت به همین خاطر زنگ زد به 110 که مامور بفرستن، و تست الکل بگیرن و من به خاطر همین باهاش مصالحه کردم و قرار شد فردا با هم راجع به این موضوع صحبت کنیم و کارت ماشین و گواهینامه ی منو گرفت ولی مدارک خودشو نداد بعد از دو روز من باهاش تماس گرفتم و گفتم من خسارت ماشین نمیخوام و مدارکمو بیاره ولی قبول نکرد و گفت باید خسارت ماشینمو بدی، من هم گفتم دوباره کارشناس میاریم تا مقصر مشخص بشه به همین دلیل گفت پس حالا بدو دنبال مدارکت، لطفا راهنمایی کنین. الان سه روزه که از این حادثه میگذره، و گفت تو دادگاه میگم مست بوده و بفرستن، آزمایش بگیرن بعد از این مدت آزمایش نشون میده؟ یا اصلا صرف نظر این شخص قاضی دستور آزمایش میده یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام 1-به لحاظ قانونی حق توقیف مدارک شما را ندارد و می توانید شکایت کنید2-جهت خسارت اگر تا 20 میلیون ت باشد می توانید در شورای حل اختلاف دادخواست داده و درخواست ارشناسی و بازسازی صحنه دهید. 3- در مورد ادعای مستی هم خیر