مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازخرید خدمت

با عرض سلام و احترام
اینجانب کارمند شرکت برق با سابقه 21 سال و 2سال خدمت سربازی هستم تصمیم دارم بازنشسته شوم 47سال هم سن دارم از چه راهی میتوانم این کار را بکنم آیا می توانم 7 سال باقیمانده را بازخرید کنم یعنی تا 7 سال دیگه حق بیمه را خودم پرداخت کنم ولی به حقوق بازنشستگی ام لطمه ای وارد نشود.

پاسخ ها :

محمد ابراهیم نیازی

جناب آقای محمد ابراهیم نیازی :

با سلام در مورد دوسال سربازی باید هزینه بیمه دوسال را پرداخت کنید. قانون بیمه صراحت دارد که در صورتی که شخص سی سال سابقه بیمه و پنجاه سال سن داشته باشد بازنشسته خواهد شد. با توجه به اینکه شما به پنجاه سالگی نرسیده اید در صورتی که حتی 7 سال مانده ازبیمه را بازخرید کنید بازنشسته نخواهید شد مگر در موارد از کار افتادگی