مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت خانواده های جانباز

با سلام و احترام
بنده با مدرک تحصیلی ارشد 2سال است نیروی شرکتی دانشگاه دولتی هستم ، پدرم دارای سابقه جبهه بالای شش ماه و جانباز 20 درصد می باشد، با توجه به تصویب قانون تبدیل وضعیت جانبازان و ایثارگران ، آیا دانشگاه موظف است در جهت تبدیل وضعیت استخدامی بنده اقدام نماید و برای اینجانب در این زمینه حق و حقوقی ایجاد شده است یا خیر ؟
با سپاس از راهنمایی دلسوزانه شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.