مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک با قولنامه

سلام. یک ملک کشاورزی پدربزرگم به پدرم فروخته با مدرک دست نویس ولی مدرک گم شده. شاهد های که مدرک را امضا کردن هستند. الان یک نفره دیگر مدرک دارد که ملک کشاورزی را خریده. قولنامه دارد کل ملک از پدربزرگم خریده و وکالت محضری گرفته. وکالتش فقط سه دانگ یا نصف ملک هست. از سال 64 تا الان ملک کشاورزی دست ما هست. تازه الان اومده دنبال ملک کشاورزی تا الان نمی‌گفت چون فهمیده ما مدرکمون گم شده الان دادگاه به نفع کی رای میده در این شرایط؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سلام
مدارک باید بررسی گردد

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

باتوجه به اینکه مبایعه‌نامه بهمراه وکالت در نصف یا سه دانگ ملک دارد از لحاظ قانونی چنانچه از حیث اصالت سند ، مشکلی نداشته باشد ، ممکنه دادگاه حکم به نفع ایشان صادر کند مگر اینکه شما به نوعی مخالف آن سند دلایلی ارایه نمایید و یا ثابت کنید مدارک ایشان جعلی باشد و یا دلایلی مبنی بر بطلان معامله وجود داشته باشد ، اما وکالت‌نامه به تنهایی ملاک مالکیت ایشان نیست و این وکالت‌نامه با فوت پدربزرگتان در اصل باطل می‌باشد و چنین حقی برای انتقال ملک ندارد مگر با اثبات حقوق خود و اثبات بیع و اذن دادگاه

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام .به شهود و تصرف چندین ساله برای معامله خودتون استناد بکنید