مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

با سلام. قرارداد خانه در تاریخ 99/9/20 تمام شده. از صاحبخونه فرصت چهل روزه گرفتم برای تخلیه. الان پول رو ميخوام و نمیده. در ضمن چیزی ثبت نکردیم و هیچی ننوشتيم. در این چهل روز بار ها تماس گرفت کی ميريد و خالی کنید. الان هم خالی کردیم وپولمون رو پس نمیده. در ضمن کلید به او نداديم. قانون در زمان کرونا به خاطر اون چهل روز، فقط شفايی بینمون و چیزی ننوشتيم، چی ميگه؟

پاسخ ها :

شیوا شهری

شیوا شهری:

اگر از قبل اجاره نامه دارید ودر اون مبلغ رهن ذکر شده یا به حسابشون مبلغ رو واریز کردید می تونید علیه شون دادخواست مطرح نمایید