مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

سلام. بنده حدود بیست ماه به عنوان نگهبان و نیروی اداری به صورت 24 ساعته در یکی از ادارات دولتی به صورت شرکتی از طریق گزینش، مصاحبه و تحقیقات محلی مشغول به کار شدم و برای اینجانب بیمه هم رد شده. حالا بعد از گذشت بیست ماه رئیس اداره مرکز استان با یک نیروی جدید که همراه خودش آورده بود بدون هیچ دلیلی عذر من رو خواست و نیروی جدید رو جایگزین من کردن. لطفا من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورتیکه عدم همکاری اداره مربوطه با شما اعلام شده است درصورتیکه روابط کاری شما کارگر وکارفرمایی بوده وبیمه تامین اجتماعی برخوردار هستید میتوانید از طریق اداره کار دادخواست بازگشت بکار ودر صورت عدم بازگشت مطالبه کلیه حقوق ومزایا وپاداش پایان خدمت خودرا درخواست نمایید ودر نهایت امر از بیمه بیکاری استفاده کنید