مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن شناسنامه

سلام من 22 سالمه و متولد و ساکن کرمانم اما خانوادم شناسنامه منو با اشنایی که توی ثبت احوال یزد داشتن متولد و صادره از تفت یزد گرفتن و تاریخ تولدمم توی شناسنامه سه ماه زودتر از تاریخ تولد اصلیمه
من با گواهی تولدی که از بیمارستان کرمان دارم میتونم شناسناممو عوض کنم؟
اگه شناسناممو عوض کنم مدارک که دارم مثل مدارک مدرسه و اینا باید عوض کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما به اداره ثبت احوال مراجعه و گواهی بیمارستان را ارایه دهید تا در کمیسیون برسی بشود