مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارث پدری

سلام در قانون تقسیم اراضی سال 1342 امده زمین زراعی به کسی تعلق میگیره که اهالی همان ده باشد و نیز زمین را کاشت کندکه عموی بنده از محل کوچ کرده بعد از شصت سال پسرعموهای بنده امدند ادعای زمین از ما میکنند.در ضمن کل قسط های زمین های تقسیم اراضی را پدر بنده پرداخت کرده و چاه نیمه عمیق به اسم خودش حفر گردیده لطفا راهنمایی بفرمایید متشکر

پاسخ ها :

سیدحسام الدین میرعظیمی

سیدحسام الدین میرعظیمی :

مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام درخصوص اصلاحات ارضی وجود دارد که حقوق کشاورز را به رسمیت شناخته و سازمان امور اراضی مکلف به انتقا ل سند مالکیت میباشد