مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر

با سلام بنده نیروی شرکتی در بخش ای تی به مدت 6سال در شرکت ... .. هستم تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی ، پدرم 7سال خدمت در جبهه دارد و فرزند ایثار گر می باشم آیا تبدیل وضعیت شامل من میشه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.