مشاوره حقوقی رایگان - جهت گرفتن جانبازی

من از رزمندگان 8سال دفاع مقدس هستم 24 ماه جبهه دارم من آسیب دیدگی شنوایی وهم چنین توی عملیات سال 63 در غرب کشور مورد اصابت تیر مستقیم که بازوی دست چه‌طور سطحی خرده بود چون در آن زمان تو بهداری گردان بودم به بیمارستان اعزام نشدم همون جا درمان کردیم حالا میخواستم بدونم میتونم درصد جانبازی بگیرم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

باپیگیری وبندپ بله.ظریفی09121022422

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
ابتدا بایستی گواهی حضور در جبهه از یگان اعزام بگیرید.
سپس گواهی مجروحیت از واحد ایثارگران یگان مربوطه بگیرید.
در صورت عدم وجود، شما را به کمیسیون پزشکی ارجاع می نمایند.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه صورتجلسه شرح سانحه در یگان خدمتی و تاییدیه یگان و نامه یگان درمانی را داشته باشید اخذ جانبازی مانعی ندارد.
موفق باشید