مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به گزارش اشتباه مامور کلانتری

سلام ما چندی پیش به اتفاق خانواده به محمودآباد سفر کردیم و در آنجا با راننده ای در ساحل درگیر شدم بخاطر بی حرمتی و اینکه راحت جلوی خانواده ام مشروب داشت و بخاطر مزاحمت برای خانواده ام با 110تماس گرفتم، مامور 110که آمد من ماجرا را توضیح دادم و گفتم که این راننده با من درگیر شده و چماق برای من و خانواده ام درآورده و تهدید کرده و مشروب الکلی دارد و جایی که راننده بطری مشروبش را انداخته بود دیدم نشان دادم و ایشان کلا بر عکس گفته های من صورتجلسه کرد و از هیچکدام شاهدان سوالی نپرسید و مرا بازداشت کردند، خانواده ماشین را گرو گذاشتند و من آزاد شدم و در دادسرا دوباره توضیحاتم را گفتم برای من ابلاغیه ای امد و من بخاطر دوری راه و هزینه نتوانستم بروم محمودآباد حالا این رای امده من باید چه کنم؟
(به موجب کیفر خواست صادره از سوی دادسرای محمودآباد به اتهام نگهداری یک و نیم لیتر مشروبات الکی دست ساز تحت تعقیب قرار گرفته که با توجه به گزارش مرجع انتظامی، صورت جلسه کشف و معدوم گردیدن مشروب و عدم حضور متهم در جلسه رسیدگی بزهکاری اش محرز و دادگاه به استناد ماده 702 و با رعایت بند الف ماده37 و بند ج ماده 38 (خفیف بودن) از قانون مجازات اسلامی وی را به تحمل یک روز حبس و پانزده ضربه شلاق و پرداخت مبلغ سه میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم مینماید. رای صادره غیابی و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در همین شعبه میباشد)