مشاوره حقوقی رایگان - فک قفل

سلام. هفت واحد آپارتمان در رهن بانک می باشد و در مرحله اجرای ثبت کارشناسی هیات سه نفری می باشد. به علت باز نکردن درب در عرض پنج روز با حکم فک قفل از طریق معاون دادستانی آمدن و از پنج واحد بازدید کردند و دو واحد درب را باز نکردند و بدون بازدید رفتند. چقدر طول میکشد برای گرفتن فک قفل و آیا در این شرایط کرونایی فک قفل از طریق دادگستری امکان پذیر هست و بدون بازدید دو واحد کارشناس هیات سه نفری درست هست و یا از طریق دادگستری رد میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا فک قفل بنا به دستور مقام قضایی منعی ندارد و کرونا یا غیر ان تاثیری در موضوع نخواهد داشت
ثانیا اگر واحدهای که قفل بوده و توسط کارشناس بازدید نشده باشد وکارشناس بر اساس واحدهایی که بازدید شده و از نظر نقشه برابر با ان واحدها باشد میتواند نظریه خودرا ارائه دهد و لزومی برای بازدید جدید نخواهد بود