مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

خودرویی خریداری کردم که صاحب سند یک وکالت کلی بهم داده از انتقال سند و فروش و توی پلاک ولی برای تعویض پلاک وقت یکماهه مشخص کرده بود و زمانی که من خریدم از یکماه 3روز مهلت داشت که 2روزش تعطیلات بود و چنانچه به شخص زنگ زدیم وکالت و یک هفته تمدید کن گفت فلان قدر پول میگیرم وگرنه نه شکایت توقیف پلاک میکنم و شکایت کرد و ماشین توقیف شد و به پارکینگ منتقل شد. الان من باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

مينا  افشون

مينا افشون :

برادر عزیز شما چنانچه قولنامه دارین میتونین دادخواست بزنین برای الزام به تنظیم سند وخسارات روهم مطالبه کنین

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

از ایشان شکایت کیفری نمایید