مشاوره حقوقی رایگان - فیش حقوقی بازنشستگان رای آزادی زندانی قابل قبوله؟

باسلام
فیش حقوقی فرد بازنشسته که از سازمان بیمه تامین اجتماعی بگیرد برا ضمانت قابل اجراست؟ پدرم که بازنشسته هست آیا میتواند برای کسی ضمانت بگذارد؟
فیش حقوقی تا چه مدت به قید ضمانت یک زندانی رو آزاد میکند.؟
موضوع زندانی هتک حرمت و تهمت نارواست قذف و نسبت زنا زاده بودن و آبروریزی برای یک خانواده بوده. و ابروی دختر خانواده رو برده است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، قانونا، بازنشسته نمی تواند ضمانت کسی بوسیله حقوقش زا بنمایید وبخاطر همین، مرجع قضایی ضمانتش زا نمی پذیرند