مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل شدن نیروی حجمی به پیمانی یا رسمی بعد از 10 سال میسر هست؟

سلام و عرض ادب
بنده نزدیک به 10 سال در آبفا استان ... به عنوان نیروی حجمی مشغول بکار می باشم . چندین بار نامه نگاری و صحبت های دال بر تبدیل وضعیت انجام شده ولی تاکنون نتیجه ای نگرفته ام . مدرک کارشناسی دارم . ضمنا از فرزندان پرسنل رسمی بازنشسته هم هستم . لطفا راهنمایی بفرمایید چطور پیگیر این موضوع از طریق قانونی باشم که بنتیجه برسم . آیا باید به دیوان عدالت شکایت کنم ؟ چه راهی پیشنهاد میکنید؟ ممنون از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

جهت دادخواست منعی ندارد ابتدا بررسی کنید آیا مشمول قانون میشوید بعد اقدام بفرمایید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باید مزایا وتسهیلاتی بموجب ایین نامه داخلی برای جذب نیروهایی باشرایط جناب عالی وجودداشته باشد تابتوانید به ان استنادنمایید