مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی متن تایپی، امضا، اثر انگشت

با سلام
قولنامه تایپی در سال 89 بوده و امضا و اثر انگشت با جوهر میباشد، در حال حاضر مبایعه نامه در سال 97 نوشته شده ، ایا میتوان زمان تایپ متن و امضا و اثر انگشت قولنامه سال 89 را بررسی و‌ کارشناسی زمانی انجام داد؟ که کدام ماخر است ؟؟باتشکر

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام.تعین تقدم و تاخر نوشته ها امکان پذر است اما نه با تاریخ دقیق.