مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با مامور انتظامی

سلام من یه مشکل حقوقی و چند تا سوال دارم کسی جوابش رو می دونه؟

من گوشیم رو دزدیدن و مراحل قانونی رو پیش رفتم تا گوشیمو ردیابی کردم و آدرس و مشخصات کسی که گوشیم دستشه رو پیدا کردم.

کلانتری محل دزدی یه نامه ی احضاریه داد بهم که بدم کلانتری محل اقامت مجرم.
تاریخ 2‌ روز بعدش برای مراجعه متهم به کلانتری خورده بود. یعنی کلا 1 روز وقت داشتم نامه‌ رو تحویل بدم.
من یکی از صفحات اون برگه احضاریه رو گم کردم (3 صفحه بود)
حالا مامور کلانتری محل دزدی دیگه بهم احضاریه نمیده و بهم فحش داد و خیلی بد حرف زد.
هیچ کسی هم بجز اون فرد نمی تونه بهم احضاریه بده. چون فقط وظیفه ی اون افسره و فقط توی همون کلانتری (کلانتری محل سرقت) باید این قسمت رو پیش ببرم.

زنگ زدم 197 سازمان شکایت از نیروهای انتظامی. مشکلم رو گفتم و حدود 2 ماه داشت توسط کارشناسا بررسی می شد.
بعد 2 ماه جواب اومد برای حل مشکلتون به کلانتری مراجعه کنید و مشکلتون رو حل می کنن.

رفتم کلانتری ولی اون افسر و رئیس کلانتری قبول نکردن که وظیفه دارن یه بار دیگه اون نامه رو بدن.

1- جایی در قانون نوشته که کلانتری وظیفه داره اون نامه احضاریه رو دوباره بده یا فقط وظیفه داره یک بار نامه رو بده؟ باید قانون رو به افسر نشون بدم تا قبول کنه جزو وظایفشه.

2- اون نامه برای 2 روز بعد تاریخ خورده بود آیا همچین تاریخی اصلا مجاز بوده؟ یا باید حتما 5‌روز وقت می داده به مجرم؟

3- اون افسر به من توهین و منو تهدید کرد اگه یه بار دیگه بیام این کلانتری گردن منو می شکونه شاهدی ندارم آیا می تونم ازش شکایتی کنم و شکایتم به جایی می رسه به خاطر بی احترامیش؟

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
1- موضوع رو با دادیار رسیدگی کننده پرونده مطرح کنید‌. نیروی انتظامی به عنوان ضابط دادگستری از دستورات قاضی پرونده تبعیت می کنند.
2- زمان احضار متهم را قانون و دستور قاضی تعیین می‌کند.
3- معمولا کلانتری ها دارای دوربین مدار بسته هستند. قاطبه نیروهای محترم نظامی و انتظامی به واسطه حساسیت شغلی شان قانون و احترام را سرلوحه کارشان قرار می دهند اما ممکن است شخصی با صلاحیت نامناسب در سازمان یا ارگانی قرار داشته باشد. دوربین ها و شهود میتواند مثبت ادعای شما در دادگاه نظامی باشد.