مشاوره حقوقی رایگان - سلام من برای وام ازدواج یک نفرو ضامن بردم مدارک رو داده تکمیل وام بمن پرداخت شد ولی نیومده توی بانک ام

سلام. من برای وام ازدواج یک نفرو ضامن بردم مدارک رو داده تکمیل وام بمن پرداخت شد ولی نیومده توی بانک امضا بده.
الان پشیمون شده میگه من نمیخام ضامن شم چیکار باید بکنم وامم میسوزه؟ اگه به حساب بانک برنگرده؟
یا با ضامن دیگه حل میشه
منم پولو ورداشتم نمیدونم باید چیکار کنم اون از ضمانت در بیاد

پاسخ ها :

انصراف ضامن وام ضمانت وام ضامن وام وام ازدواج ضامن