مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان ماده 100

سلام خسته نباشید بنده در سال 87 در کمربندی شهرمون ملکی رو که کاربری تجاری داشت به متراژ 110 متر و بخشی از طبقه دوم که به صورت غیر قانونی ساخته شده بود (شامل دیوار کشی دور و ستون) خریداری کردم و اقدام به اخذ ماده 100 طبقه دوم کردم و تا امسال ساختمان به همون شکل مونده امسال اقدام کردم که سقف رو بزنم و طبق ماده 100 جریمه اش هم پرداخت شده. همسایه ی ما که زمین ملک مون مشاع است اقدام به شکایت کرده چون میخواد اونم طبقه دوم بسازه و ما هنوز یه شریک دیگه هم در این زمین مشاع داریم که هر کدوم به بهانه ای در تفکیک و گرفتن سند همکاری نمیکنن و اجراییات درب ساختمان مون رو برده به شهرداری مراجعه کردم و گقتن که از لحاظ ماده 100 مشکلی نداری چون رای صادر شده و جریمه پرداخت شده و اجراییات هم میگه که شاکی داری و مانع میشه حالا نمیدونم چکار کنم راهی به من پیشنهاد بدید

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. با توجه به اجرای حکم ماده 100 باید پایانکار ملک را اخذ کنید. جهت توضیحات تکمیلی لطفا تماس بگیرید 09122611762