مشاوره حقوقی رایگان - هزینه و در آمد ساختمان

با سلام
مدیر ساختمان ما از ارائه عملکرد درامد و هزینه های ساختمان در طول یکسال و نیم گذشته خودداری می‌نماید و هر وقت تقاضا می‌کنیم صورت درآمدها و هزینه های ساختمان را بصورت مکتوب به همه واحد ها بدهد با عناوین مختلف از انجام اینکار طفره می‌رود. این در حالی هست که همه واحد ها بموقع شارژ ماهانه و سایر هزینه های مربوطه را با درخواست ایشان به حساب ساختمان واریز می‌کنند. لطفا جهت حل مشکل راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

مطابق قانون آپارتمان ها موظف است ریز حسابها و هزینه ها را شفاف و بطور کتبی به شما اطلاع دهد