مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با فیش حقوقی

شخصی هست که بدلیل سه جرم در زندان هست یک سال مدت زندانی دو تا جرم را کشیده و رد مال هم کرده فقط مونده یک جرم که هنوز دادگاه برای اون تشکیل نشده . اگه بخواد بیاد مرخصی و با فیش حقوقی ضامنش بشیم و برنگرده زندان چه اتفاقی برای ضامن میفته

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نه تنها از فیش حقوقی کسر میشه بلکه تحت تعقیب قرار میگیره و مرتکب جرم جدیدی شده که با مجازات قبلی جمع میشه