مشاوره حقوقی رایگان - حق پدر بر بکارت دختر

اگر پدری متوجه روابط دختر 22 ساله و مستقل خود (جدا زندگی میکند) با جنس مخالف و نداشتن بکارت شود آیا حق ضرب و شتم دارد؟ در صورت ضرب و شتم امکان شکایت از ایشان وجود دارد؟
(با فرض اینکه دختر مدعی شود بین خود و پسر عقد موقت جاری کرده اند)

پاسخ ها :

ضرب و جرح دختر توسط پدر به دلیل رابطه نامشروع ضرب و جرح دختر توسط پدر پرده بکارت ضرب و جرح