مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام.
بنده یک سری پرونده های دادگاهی دارم.
ماجرا این هست که برادرم امضای من رو جعل کرده و از بانک دسته چک از طرف من گرفته و خرج کرده. همچنین چندین وام بانکی به اسم خودش و مادرم گرفته که در همه آن ها امضای من رو جعل کرده.
8 تا از دارنده های چک‌ ها از من شکایت کردن و من با استکتاب امضا ثابت کردم که چک‌ ها جعلی آن و در اون پرونده ها برنده شدم.
الان بانک اومده از من شکایت کرده و به خاطر 3 فقره وام که با خسارت و جریمه میشه حدود 160 میلیون تومن. حساب‌های من و دوستم رو مسدود کرده و تمامی اموالمون رو توقیف، ماشین های دوستم رو توقیف کرده و ....
چطوری میتونیم بدون پرداخت این پول به بانک، توقف عملیات اجرایی رو بگیریم؟
یعنی چطوری میتونیم کاری بکنیم که حساب ها باز بشه و اموالمون آزاد و ماشین های دوستم آزاد بشن بدون این که پول رو به بانک بدیم؟
چون ما شکایت کردیم و گفتیم امضا ها جعلی هست ولی هنوز کارشناس نظرش رو اعلام نکرده و میدونید که پروسه ی پرونده ها خیلی زمان بر هستش.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوستان شمافقط میتونندباارائه سندرفع توقیف کنند.ظریفی09121022422