مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمند بنیاد مسکن

با سلام. من یه خانوم جوان، محجبه و متاهل هستم. نزدیک دو سال هست یک پرونده در بنیاد مسکن دارم که یکی از کارمند های اون اداره همه کاره پرونده بنده شده و من را الکی پاس میدهد و در کنارش چند بار به تلفن بنده پیام داده و از من خواستند که با ایشون ارتباط دوستی برقرار کنم و چون بنده با لحن تند با ایشون صحبت کردم و جوابشون رو رد کردم، حالا کار من رو درست نمیکند و پرونده من را در داخل کیف شخصی اش گذاشته است. من پیام های ایشون رو دارم و حتی در پیام هایش به مدیر کل اداره هم توهین کرده است. حالا من باید چی کار بکنم؟ راهنمایی میخواهم البته این رو هم بگم من از خانواده با آبرویی هستم و میترسم از آبروریزی

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

پیش مدیراداره بریددرصورت عدم نتیجه شکایت کنید.ظریفی09121022422