مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید از سایت درج آگهی

با سلام. من با دیدن آگهی فروش ماسک در سایت درج آگهی مبلغ سه میلیون ششصد هزار پیش پرداخت برای 5000 عدد ماسک پارچه ای بچگانه رنگی در تاریخ 1399/06/12 واریز کردم. بعد از واریز، صحبت قبلی را انکار کرد و فرمودند قیمت 1200 روی تیراژ 10000 عدد هست. بعد کنسل کردیم درخواست برگشت مبلغ واریزی کردم. بعد از چند ماه تماس گرفتن، جواب ندادن و تهدید به شکایت گفتن، بقیه مبلغ واریز کنید تا بفرستم. من درخواست فاکتور و عکس از ماسک ها و شماره تماس ثابت کردم. شماره تماس و فاکتور ارائه نکرده و نه تکلیف من را مشخص می کند نه پیش پرداخت را برمیگرداند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وسیله متقلبانه ایی توسط شخص استفاده نشده باشد موضوع فاقد جنبه کیفری خواهد بود وصرفا میتوانید با توجه به سند واریزی واسکرین شات گرفتن گفتگو وپیامهای رد وبدل شده دادخواست مطالبه واسترداد وجه را از طریق حقوقی درخواست نمایید