مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

سلام...وقت بخیر...
همسر بنده در جلسه رسیدگی دادگاه خانواده ملزم به بازگشت به زندگی مشترک و تمکین شد که امتناع کرد و قاضی دادگاه مربوطه طبق شواهد و گزارش مرجع انتظامی رای صادر کردند و همسر بنده محکوم به تمکین و بازگشت به زندگی شدند و با توجه به اینکه ایشان به رای اعتراض نکرده و به منزل بازنگشت و حکم قطعیت پیدا کرد بنده تقاضای صدور اجراییه دادم و اجراییه به ایشان به صورت الکترونیکی ابلاغ شده است... حال دادگاه به بنده گفته است که باید پرونده را به اجرای احکام ببرم و تشکیل پرونده بدهم.
سوال بنده این است که هدف از تشکیل پرونده در اجرا برای چیست و آیا بنده باید باز هم با اجراییه به صورت حضوری و با مامور اجرا ،به درب منزل همسرم مراجعه کنم یا اینکه همان ابلاغ الکترونیکی اجراییه که دادگاه انجام داده کافیست؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ایشان باید هم هزینه اجرا را بپردازد و هم توسط مامور به منزل تحویل شود