مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

باسلام. یه شکایت کیفری از همسرم به دلیل خوداری از استرداد طفل تنظیم کردم تمامی مستندات درج در پرونده صادره که شامل صورت جلسه تنظیم شده در کلانتری و اجرائیه های صادره اقرار خود همسر در جلسه رسیدگی شورای حل اختلاف مبنی بر عدم تحویل فرزند و محکوم به پرداخت جزای مالی در حق دولت - ولی بعد از گذشت چندماه و مراجعه های پی در پی و بهانه های مختلف مجبور به ترک دادگاه میشدم و حتی با درخواست کتبی به رئیس دادگاه و بردن ان به شعبه فقط یه زنگ زدن به همسرم که اونم گفت نمیاد منم برگشتم ولی چند روز بعد ازدست قاضی شکایت کرد و فرستادم تهران دادسرای قضات دوروز بعد حکم صادر کرد ولی دادنامه جدید که شش یا هفت روز پیش با موضوع سلب حضانت از بنده که همسرم برده داده رای صادر کرده و همسرم با دادستان نسبت فامیلی دارن چون همه پرونده های من با وجود ادله کافی بازم محکوم میشم حالا یه خواهشی که داشتم میخواستم ببینم از دست قاضی میشه شکایت دوباره تنظیم کنم که 6 ماه پرونده من با وجود مستندات موجه و قانونی رسیدگی نکرده و عمدا به تاخیر انداخته و تا جایی که خبر دارم برا ثبت اظهارات همسرم اصلا ابلاغیه یا اخطاریه صادر نکرده. ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید. خسته نباشید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
شماحق اعتراض برای صادره درخصوص حضانت)بافرض واجدشرایط بودن)دارید