مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش به درخواست زوج

با سلام
خانمی هستم 31 ساله دارای فرزند دختری یک ساله .
همسر بنده به علت بیماری فرزندم جهت بهبود ما رو خودشون به خانه پدرم منتقل کردن و دیگه دنبالمون نیومدن به مدت یک ماه بدون هیچ گونه درخواستی برای برگشتمون .
بنده بعد از 28 روز خودم به همراه فرزندم برگشتم منزل و متوجه شدم ایشون تمام وسایل شخصیشون رو با خودشون بردند و بعد از چند روز مستقر بودن من در منزل گواهی عدم امکان سازش برای من ارسال شد .
حالا میخواستم بدونم برای رسیدن به تمام حق و حقوق خود چگونه باید رفتار کنم و اینکه امکان صلح و سازش وجود داره ؟ و اینکه من تمایلی به جدایی ندارم باز هم ایشون میتونن حکم طلاق بگیرند ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

گواهی عدم امکان سازش به منزله طلاق است. اما شما میتوانید در صورت عدم قطعیت دادنامه به رای اعتراض کنید