مشاوره حقوقی رایگان - امنیت

سلام. یک نفر مدعیه که برنامه ای رو که از سایت هک خارجی خریداری کرده و مخصوص فرمت کردن گوشی هست با ایمیل خودش در گوشی من ثبت کرده و اون برنامه مخفیه و هرلحظه امکان فرمت شدن من وجود داره. قسمت تنظیمات برنامه ها هم که میرم خیلی از برنامه ها برام ناشناس هستن نمیدونم کدومو حذف کنم ... اصلا امکانش وجود داره که حتی از قسمت برنامه ها که درون تنظیماته هم مخفی بشه؟ من باید چکار کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به تنظیمات کارخانه برگردانید البته تمام داده ها ی الحاقی پاک میشود