مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی ارثی

سلام خسته نباشید پدر بزرگ من 23سال است که فوت کرده است و زمین کشاورزی به متراژ بسیار بالا بین پسر هایش تقسیم شده است که سند مشاع دارد ولی سهم همه فرزندان به یک اندازه نیست و زمین ها اوقافی می باشند و به دلیل اجاره بها مجبور به دریافت سند از اوقاف شده ایم آیا میتوانم برای گرفتن سهم یکسان شکایت کنم با اینکه سند از اوقاف گرفته ایم؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. اگر همه وراث به تقسیم راضی بوده و آنرا امضا و تایید نموده اند، قابل برهم زدن تقسیم نیست مگر اینکه اثبات شود که در تقسیم تقلب یا بی عدالتی بوده است.