مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در تجدید نظرخواهی

با عرض سلام آیا رأی که در تجدید نظرخواهی خواهی نقص شده باشد و متهم به جرم کلاهبرداری برائت گرفته باشد میتوانم با اعاده دادرسی پرونده دوباره رسیدگی شود ؟ متهم با اسنادی که امضا خودش در آن نبود بعدا درج نموده با همکاری شاهد خود و به این وسیله حکم برائت گرفته . اگر بله باید به خدمات قضایی مراجعه کنم ؟ اگر 2 ماه از رای گذاشته امکانش هست ؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اعاده دادرسی کیفری محدودیت زمانی ندارد وچناچه جهات‌ و دلایل شرایط اعاده دارید میتوانید درخواست اعاده دادرسی دهید