مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام لطفا سریع جواب بدهید
با دختری دوست هستم یکسال و دائم ازم رابطه جنسی میخواد و قبل از من هم رابطه داشته و همه این رو میدونن ! جالبه که پرده بکارت نداره و منو وادار به رابطه از جلو کرد و منم ازش کلی سند و مدرک دارم که من رو گول زده . با وجود اینکه با خیلیا رابطه داشته و من رو اذیت میکنه میخام ازش جدا بشم تا چه مدت اخرین رابطه ما مشخص میشود؟ تکرار میکنم من پرده بکارتش رو از بین نبردم

پاسخ ها :

مدت زمان تشخیص آخرین رابطه جنسی تشخیص آخرین رابطه جنسی رابطه نامشروع