مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

با سلام حدود 4ماهه پیش با دختری اشنا شدم و طی رابطه ای که تقریبن با میل خودش بود و تحریکه من به اینکه رابطه کامل برقرار کنم به گفته خودش پرده بکارتشو زدم
سواله من اینه حتی من شک دارم که پرده ای وجود داشته بوده باشه و احتمال میدم تو دوران قاعدگیش بوده باشه
سوال دومم اینکه اگر شکایت کنن من حتی شک دارم که خودم ازاله بکارت کرده باشم و چجوری ثابت میشه که من اینکارو کردم بعد گذشته 4ماه چون واقعن باورم نمیشه که من ازاله بکارت کرده باشم و شک دارم در زمانه قاعدگی بوده باشه و کنترل شده و با هدف انجام شده باشه
ایا اون دختر میتونه با شکایت ثابت کنه که من اینکارو کردم بعد گذشته 4ماه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله میتونن ‌شکایت کنن اثبات این موضوع بستگی به دلایل ارائه شده توسط خانم دارد