مشاوره حقوقی رایگان - پیج فیک اینستاگرام

‏‎با سلام و خسته نباشید، شخصی در اینستاگرام پیج فیکی با عکس شخص دیگر ساخته است، ایشان به شخص غریبه ای پیام میدهد و با او شروع به حرف های نامشروع میکند و عکس های خصوصی شخص ثالثی را در قسمت دایرکت (مانند پیامرسان) برای او میفرستد، در اخر ماجرا طرف مقابل پی میبرد که شخص دروغگو است (پسر است نه دختر) و عکس های فرستاده شده در دایرکت برای شخص دیگری بوده، حالا او تهدید به شکایت کرده و میگوید اسکرین شات پیام ها و عکس های دیگران که برایم فرستادی را به پلیس نشان میدهم ، ایا او میتواند شکایت کند؟ هویت اصلی فردی که پیج قلابی ساخته است میتواند مشخص شود؟ (نه اسم و فامیل سازنده پیج معلوم است و نه موبایل و ایمیل او)
اگر شخص مرتکب جرم شده باشد چه مجازاتی برای‌ شخص در نظر گرفته خواهد شد ؟ ( شخص سابقه کیفری نداشته )

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید به نتیجه میرسید